پیتزا یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای فست فودی است. و در ایران نیز محبوبیت زیادی دارد. پیتزا انواع مختلفی دارد. بسته به موادی که در آن استفاده می شود اسامی متفاوتی هم دارد. اما سوای ترکیبات و مواد استفاده شده در پیتزا، دو نوع پیتزای متفاوت داریم که ممکن است همه فرق بین آن ها را ندانند: پیتزا ایتالیایی و آمریکایی! با بلاگ جدید رستوران میورا همراه باشید تا درباره پیتزا ایتالیایی بیشتر بدانید.
اولین و مهم ترین فرق بین پیتزا ایتالیایی و آمریکایی در خمیر پیتزاست. خمیر پیتزا ایتالیایی در روش سنتی داخل تنور یا روی آتش پخته می شود و به همین دلیل خمیرش بسیار نازک و ترد و برشته است.
خوشمزه ترین پیتزای لاهیجان در کافه رستوران میورا
پیتزای آمریکایی اغلب همراه با سس گوجه و سس کچاپ خورده می شود و استفاده از سس قرمز همراه با پیتزا یک انتخاب عادی است. اما ایتالیایی ها سس های دیگری را برای پیتزا ترجیح می دهند. ترکیب سبزیجات مختلف همراه با ادویه ها و روغن زیتون، مثل سس پستو انتخاب اول ایتالیایی ها برای سس پیتزاست.
اگر عاشق پیتزاهایی هستید که مملو از گوشت و مرغ و سوسیس باشد احتمالا پیتزا ایتالیایی را نمی پسندید. و بهتر است پیتزا آمریکایی سفارش بدهید. ایتالیایی ها هیچ وقت از ترکیب گوشت های مختلف روی پیتزا استفاده نمی کنند.
چهارمین فرق بین پیتزا ایتالیایی و آمریکایی در ترکیبات و مواد استفاده شده روی پیتزاست. در پیتزا ایتالیایی از مواد بسیار کمتری استفاده می شود و پنیر استفاده شده هم بسیار کمتر است.
مطالب بیشتر میورا: ۵ پیتزایی که نمیشناسید!
یکی از مشکلاتی که ما در رستوران های ایتالیایی به آن برمی خوریم، اسامی نا آشنای انواع پیتزا است. ولی برای آشنایی بیشتر و انتخاب راحت تر و صحیح پیتزای خود، میورا معروف ترین آنها را به شما معرفی می کند.
بیشتر بخوانید: پیتزاهای ایتالیایی چه فرقی با پیتزاهای آمریکایی دارن؟!
پایه این پیتزا گوجه فرنگی است. اگر گیاهخوار هستید یا ترجیح میدهید در پیتزا از مواد گوشتی استفاده نشود، این پیتزا بهترین گزینه است. نخستین پیتزا هم تقریبا به این صورت درست میشده است. مواد تشکیل دهنده این پیتزا گوجه فرنگی، ریحان، پنیر موزارلا، سس سیر و روغن زیتون است.
یکی از پیتزاهای معروف ایتالیا است که در آن گوشت استفاده می شود. مواد تشکیل دهنده آن فیله گوساله، پنیر بلوچیز، پنیر موتزارلا، پنیر پروسس، قارچ زیتون و سس سیر است.
اگر دوست دارید پیتزای شما تند باشد، این پیتزا میتواند بهترین انتخاب شما باشد. از اسم آن مشخص است که ماده اصلی آن پپرونی است. پپرونی یک نوع سالامی است که از گوشت گاو با مقدار زیادی فلفل تهیه شده است و به صورت لایههای نازک روی پیتزا استفاده میشود. مواد تشکیل دهنده آن پپرونی، پنیر موزارلا، سس گوجه و پاپریکا است.
این یک پیتزا ناپولی سنتی است که با مقدار زیادی سیر، آنچوی و پونهی کوهی درست میشود.
مطالب بیشتر بلاگ میورا: ۲۰ نوع سس پیتزای مختلف!
روی این پیتزا ترکیبات مختلفی قرار میگیرند که شامل نخود، تخم مرغ آبپز شده، غذاهای دریایی و زیتون سبز میشود.
این پیتزا بیشترین شباهت را به پیتزاهای اولیه دارد و بدون استفاده از پنیر و گوجه فرنگی درست میشود؛ اما با پیاز کاراملی، روغن زیتون و مخلفات خوش طعم پوشانده میشود.
اگر به غذاهای دریایی علاقه دارید و دوست دارید پیتزای شما طعم دریایی داشته باشد، این پیتزا را انتخاب کنید. در این پیتزا از میگو استفاده میشود. مواد تشکیل دهنده آن میگو، قارچ، پنیر موزارلا و سس سیر است.
به میورا، رستوران خاص لاهیجان سر بزنید!