سوسیس یکی از پرطرفدارترین فراوردههای گوشتی است که بسیار هم متنوع و پرطرفدار است. در این مطلب همراه رستوران میورا لاهیجان باشید، میخواهیم برایتان از انواع سوسیس بگوییم.
سوسیس معمولا با گوشت چرخکرده (گوشت قرمز یا گوشت سفید)، تهیه میشود. در طبخ این فرآورده از چربی خوراکی، نمک، ادویه، انواع سبزیجات و افزودنیهای مجاز استفاده میکنند. آن ها را می توانید تا مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید، زیرا در هنگام طبخ سوسیس مواد نگهدارنده به آن اضافه می شود.
این نوع با انواع گوشتهای مختلف گوشت های قرمز و سفید مانند گوشت گوسفندی، گوشت گوساله، مخلوط این دو و انواع گوشت سفید که شامل گوشت مرغ، گوشت بوقلمون و گوشت ماهی می باشد طبخ می شود.
بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد.
سوسیس دودی را با چوب معطر تهیه می کنند. بسیاری از انواع سوسیس دودی مانند لهستانی نپخته و نیز انواع مختلفی مانند کیلباسیا کاملاً پخته می شوند.
مطالب بیشتر بلاگ میورا: همه چیز دربارهی پیتزا!
این نوع غذا از انواع مختلف گوشت خوک تهیه می شود. که هم گوشت چرخ شده خوک و هم روده خوک برای تهیه آن استفاده می شود.
براتورست یک سوسیس خوک است که بیشتر در آلمان خورده می شود. این نام در لغت به معنای خرد شده است و از زبان آلمانی قدیم گرفته شده است.
سوسیس دودی خوک بیشتر در مناطق غرب اروپا، اسپانیا و پرتغال یافت می شود.
چوریزو Chorizo از روده خوک درست می شود و با مواد طبیعی روکش می شود. این روش از زمان امپراتوری روم در حال استفاده است.
سوبراسادا یک سوسیس خام و فرآوری شده از جزایر بالئاریک است و با گوشت خوک، فلفل قرمز و نمک تهیه می شود. همچنین می توان با ادویه های دیگر و انواع گوشت آن را تهیه کرد.
سالامی یک سوسیس فرآوری شده است که با گوشت تخمیر شده یا گوشتی که با هوا خشک شده درست می شود. این نوع از گوشت گاو یا گوشت خوک تهیه می شود و در بین کشورهای جنوبی و مرکزی اروپا محبوب است و زمانی غذایی محبوب در بین دهقانان به حساب می آمد.
مطالب بیشتر از بلاگ های میورا: ۵ پیتزایی که نمیشناسید!
سوسیس کراکف با گوشت قرمز (بین ۵۰ تا ۷۰ درصد گوشت قرمز)، روغن مایع، آرد، گلوتن و ادویههای مجاز تهیه میشود. کراکف را میتوانید، در دو نوع ساده و پنیری از بازار تهیه کنید.
سوسیس جگر پخته در بسیاری از کشورهای اروپای شرقی و اسکاندیناوی مصرف می شود. انواع آن حاوی کبد خوک یا گوساله است که با دانه های جوز هندی و خردل مخلوط می شوند.
هات داگ از محبوبترین، خوشمزهترین و پرطرفدارترین انواع است، که معمولا با گوشت قرمز تهیه میشود. البته این بدان معنا نیست، که هات داگ با گوشت مرغ تولید نمیشود. بلکه برعکس، هات داگ مرغ هم مانند هات داگ گوشت قرمز طرفداران خاص خود را دارد.
هات داگها با توجه به درصد گوشت استفاده شده، تقسیمبندی میشوند.
مشهورترین انواع کوکتل را میتوان با توجه به میزان و نوع گوشت به موارد زیر تقسیمبندی کرد:
برای تهیه بیشتر سوسیس بلغاریهایی که در کشور تولید میشود، از ۵۰ تا ۷۰ درصد گوشت قرمز و ۸۰ درصد گوشت مرغ استفاده میشود.
یکی از مشهورترین و پرطرفدارترین در سراسر دنیا، سوسیس چریتسو است که غالبا به شکل حلزونی و به رنگ قرمز تیره تولید میشود.
معمولا سوسیس انگشتی با حداقل ۵۰ درصد گوشت قرمز، روغن مایع، گلوتن، شیر خشک، نمک و سایر ادویههای مجاز تولید میشود.
در آخر، اگر دنبال بهترین رستوران لاهیجان هستید به میورا سر بزنید