مسلم است که تقریبا همه عاشق پیتزا هستند، اما گاهی اوقات سس ساده مارینارا میتواند تکراری و کسل کننده شود. سس پیتزا یکی از رازهای مهم پخت پیتزا محسوب میشود. به طور کلی سخت میتوان دربارهی طرز تهیهی سس اصلی پیتزا حرف زد. زیرا هر کسی بنا به ذائقهاش میتواند سس دلخواه خودش را درست کند. در اینجا سعی کردیم انواع مختلف سسها را جمعآوری کنیم تا بتوانید طبق سلیقه شخصی خودتان بهترین را انتخاب کنید. با کافه رستوران میورا همراه باشید تا بهترین سس ها را باهم بشناسیم.
یکی از ساده ترین گزینه های جایگزین سس پیتزا، سس پستو است. می توانید این سس را مستقیما روی خمیر پیتزا و یا روی مواد پیتزا بریزید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم برای سس پستو
برگ ریحان ۵۰۰ گرم
پنیر پارمزان ۱۵۰ گرم
مغز گردو(بادام زمینی،بادام هندی،پسته) ۱۰۰ گرم
سیر تازه ۳ الی ۴ حبه
روغن زیتون ۱ پیمانه
آبلیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
میتوانید یک پیتزای سفید و خوشمزه را با سس بشامل (یا سس سفید) درست کنید. برای افرادی که به سس قرمز یا خود گوجهفرنگی علاقهای ندارند بهترین گزینه محسوب میشود و طعمی متفاوت به پیتزای شما میدهد.
مواد لازم برای تهیه سس بشامل
کره ۲۵ گرم
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲ پیمانه
نمک و کمی جوز هندی در صورت تمایل
خامه در صورت تمایل دو قاشق
سالسا یکی دیگر از گزینه های ساده و در عین حال بسیار خوشمزه برای پیتزاست. مخصوصا اگر آن را با دیگر خوراکیهای لاتین مثل سوسیس اسپانیش، ذرت ، لوبیا و… میل کنید. اگر نمی خواهید خیلی از طعم پیتزاهای سنتی دور شوید، سالسای گوجهفرنگی یا سالسای توماتیلوس و کیلانترو را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه سس سالسا
۵ عدد گوجه فرنگی بزرگ
۱/۲ عدد فلفل دلمه ای
۱ عدد پیاز خیلی کوچک یا ۱/۲ عدد پیاز متوسط
۱ حبه سیر
۱ قاشق غذاخوری جعفری و گشنیز خورد شده
۱ الی دو عدد پیازچه در صورت تمایل
۳ قاشق سوپخوری روغن زیتون
نمک و پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
اگر از پیتزای مرغ تنوری همراه با سس باربیکیو لذت میبرید ریسک کنید این سس خوشمزه را برای بقیه پیتزاهای خود نیز استفاده کنید. اگر وقت کافی برای کباب کردن مرغ یا گوشت ندارید، کافیست یک قطره دود مایع را به سس اضافه کنید تا طعم باربیکیو و دودی آن درست شود.
مواد لازم برای سس باربیکیو
لیمو ترش بزرگ ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ پیمانه
سرکه سفید ۱/۳ پیمانه
شکر ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
پودر زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
تخم گشنیز سائیده ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
این سس متفاوت در صورت اضافه شدن به نان یا خمیر پیتزا طعمی بسیار خوشمزه ایجاد میکند.علاوه بر تنوع و خوشمزگی، انواع مواد مغذی و پروتئینها نیز به پیتزای شما اضافه می شوند. برای جذابتر کردن طعم این سس، آن را با پیاز، زیتون، فلفل و پنیر فتا میل کنید.
مواد لازم برای تهیه سس هوموس
کنسرو نخود یا نخود پخته شده ۲ پیمانه
ارده ۳ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
آبلیمو تازه ۱ و نیم قاشق سوپ خوری
سیر ۱ حبه
نمک ۱ قاشق چایی خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایی خوری