برگر یکی از خوشمزهترین فست فودهای دنیاست. تقریبا همه این ساندویچ خوشمزه را دوست دارند. راز اصلی تهیه یک همبرگر خوشمزه، اصول پخت همبرگر است. با بلاگ جدید رستوران میورا همراه باشید تا با طرز تهیه همبرگر آشنا شوید.
با میورا، رستوران خاص لاهیجان بیشتر آشنا شوید.
برگر، غذای محبوب همه است. پس سوالی که ذهن بسیاری را به خود مشغول کرده، این است که چطور در خانه یک همبرگر رستورانی درست کنیم؟ با ما همراه باشید.
خوشمزهترین برگرها زمانی تهیه میشوند که از گوشت تازه گوساله استفاده کنید.
استفاده از گوشت چرخ شده بسته بندی شده ریسک بزرگی است. شما هیچ وقت نمیدانید که این گوشت چرخ کرده از کدام قسمت گوساله تهیه شده و یا اصلا از گوشت چندین گوساله تهیه شده؟ و از همه مهمتر چقدر تازه است؟
هر چند گوشتهای گرانقیمت برای تهیه استیک خوبند و باعث میشوند خوراکی چرب و خوشمزه داشته باشید. ولی برای پختن برگر ایدهآل نیستند. گوشت بیچربی جایگاه خود را دارد اما برای برگر باید گوشتی همراه با چربی انتخاب کرد، البته نه چربی زیاد.
مطالب بیشتر بلاگ مبورا: ۸ نکته مهم برای تهیه یک همبرگر خوشمزه و عالی !
چیزبرگرها، از انواع بسیار پرطرفدار همبرگر هستند. این مدل برگر تنوع بسیار زیادی نیز دارد. در گذشته، چیزبرگرها را با قراردادن مقداری پنیر در داخل مایه گوشت آماده میکردند، اما امروزه یک ورقه پنیر را روی همبرگر معمولی قرار داده و چیزبرگر درست میکنند.
طرز تهیه چیزبرگر متفاوت است زیرا میتوان از انواع پنیرها استفاده کرد. پنیر چیزبرگر باید کمی خشک و شور باشد و چربی مناسبی نیز داشته باشد تا طعم شور و کرم مانندی ایجاد کند.
یکی از رموز تهیه نان همبرگر مطبوع و با کیفیت، رعایت تناسب مواد اولیه میباشد.
برخی از این مواد نقش مهمتر و حساستری در تهیه نان دارند. به عنوان مثال خمیرمایه، که برای فعال شدن و عمل آمدن نیاز به مقداری شکر دارد.
از طرفی افزودن مقادیر بالای شکر باعث مرگ و غیرفعالشدن خمیرمایه خواهد شد. همچنین نمک به کنترل فعالیت خمیرمایه کمک میکند و همانطور که در مورد شکر نیز صادق است، مقادیر بالای نمک یا افزودن نمک به صورت مستقیم بر روی خمیرمایه، آن را غیرفعال خواهد کرد.
سسهای مورد استفاده برای همبرگر بسیار متنوع هستند. برای مثال میتوان از انواع سسها مانند سس گوجه فرنگی یا سس کچاپ، سس مایونز، سسهای پنیردار، سسهای دودی (سس باربیکیو)، انواع سس خردل، سس ترش و تند و سسهای میوهای نیز در کنار ساندویچ همبرگر استفاده نمود.
انتخاب سس به نوع برگر و سلیقه هر فرد بستگی دارد. اما استفاده از سس مایونز به عنوان سس اصلی ساندویچ و سس کچاپ به عنوان سس کنار غذا، شهرتی جهانی دارد.
افرادی که از رژیمهای خاص یا کمکالری پیروی میکنند میتوانند به جای استفاده از این سسها، از سسهای رژیمی یا سسهای متفاوت تر استفاده کنند.
بلاگهای بیشتر میورا: ۶ برگر خوشمزه و عجیب را بشناسید که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارند!
مثل هر غذای دیگری، در پختن همبرگر هم یک آشپز حرفهای از مهارتهای خودش برای افزودن مواد اضافه استفاده میکند.
اما این به معنای افزودن همه چیز به گوشت نیست. هر چند کمی خرده نان، تخم مرغ، پیاز، سیر، و دیگر مواد برای پختن کوفتههای خوشمزه ضروریاند، اما در تهیه برگر غیرضروریاند و توصیه نمیشوند.
افزودن مواد بیشتر به گوشت همیشه میتوان وسوسهانگیز باشد، اما گاهی کاستن از مواد اضافه خیلی بهتر جواب میدهد. آشپزی همیشه تمرینِ افزودن نیست، گاهی تمرین خودداری است. پس برای پخت برگر به نمک و فلفل سیاه اکتفا کنید.
برای اطلاع از بهترین کافه ها و رستوران های لاهیجان حتما به میورا و میورا لانژ سر بزنید!