فیله مینیون قسمتی از گوشت گاو یا گوساله است. در فرانسه، این استیک همیشه filet de bœuf (“فیله گوشت گاو”) نامیده می شود، زیرا اسم مینیون در فرانسه به فیله گوشت خوک اشاره دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این استیک خیلی خوشمزه، با بلاگ میورا همراه باشید:
همچنین، برای دیدن یکی از بهترین رستوران های لاهیجان حتما به میورا سر بزنید!
فیله قسمتی از گوشت است که از دو طرف ستون فقرات حیوان عبور می کند. این نوع استیک به صورت برش هایی تقریباً گرد و لوله ای تهیه می شود. این برش ها همان filet mignon است.
همچنین بخوانید: ۱۰ نوع استیک که همه باید بشناسند!
فیله جز لطیف ترین برش های گوشت گاو و مزه آن بسیار مطبوع است. این استیک گاها برای تقویت عطر و طعم در بیکن پیچیده می شود و یا با سس قارچ سرو می شود.
آمریکا و کانادا: فیله مینیون
انگلستان ، ایرلند ، آفریقای جنوبی: استیک فیله
استرالیا ، نیوزیلند: فیله چشم
در ایالات متحده، بخش انتهایی و مرکزی این فیله به عنوان مینیون در سوپرمارکت ها و رستوران ها فروخته می شود. اصطلاحات فرانسوی برای این برش ها عبارتند از تورندو، شاتوبریاند و بیفتک.
نحوه پخت این استیک را در لینک زیر ببینید.
برای طبخ این استیک، حرارت زیاد لازم است. کباب کردن روی زغال، سرخ کردن روی تابه یا استفاده از باربیکیو را توصیه می کنیم.
از بیکن غالباً به این دلیل استفاده می شود که این نوع فیله ها دارای مقدار کمی چربی یا عضله هستند. بیکن دور فیله پیچیده می شود و با خلال دندان چوبی به آن بسته می شود. این کار طعم خاصی به آن اضافه می کند و باعث می شود که فیله در طی فرآیند پخت خشک نشود.
حرارت شدید ابتدایی و سپس حرارت کمتر توصیه می شود.
این استیک خوشمزه را حتما در میورا امتحان کنید.
دنبال بهترین رستوران لاهیجان می گردید؟ به میورا سر بزنید! میورا یه رستوران خاص در لاهیجان هست که خیلی هم محبوبه! در یکی از بهترین رستوران های گیلان، منتطرتون هستیم.