خوشمزه ترین پیتزا های جهان کدامند؟ همه پیتزاها سه بخش اصلی دارند: خمیر، پنیر، مواد پیتزا. اما همین غذای ساده صدها نوع مختلف دارد و تبدیل به یک صنعت ۳۰ میلیارد دلاری در دنیا شده است. پیتزا یکی از غذاهای سنتی کشور ایتالیا محسوب میشود. پیتزا ایتالیایی شامل لایهای از نان در کف و پوششی از سس گوجه و پنیر در رویه است. امروز با بلاگ جدید میورا همراه باشید تا به بررسی تعدادی از انواع بینالمللی پیتزاها بپردازیم.
برای لذت بردن از طعم جذاب ترین پیتزا ها، به کافه رستوران میورا لاهیجان سر بزنید.
در این مطلب پیتزاهای خوش طعم و بی نظیر دنیا معرفی شده.
لاهماجون از لایهی نازکی نان تشکیل میشود که با لایهای خوشمزه از مواد پوشیده شده است. مواد رویهی این پیتزا شامل گوشت چرخکرده، گوجه خردشده، پیاز و برخی سبزیجات معطر است. لاهماجون به شکل ترد و برشته مصرف میشود و نوعی اسنک یا میانوعده به شمار میرود.
اگر دنبال بهترین رستوران های لاهیجان هستید، حتما به میورا سر بزنید.
هرچند بر سر انتخاب بهترین پیتزا فروشی در نیوهاون جر و بحثهای زیادی درگرفته است؛ اما یک واقعیت انکار ناپذیر در مورد آن وجود دارد: پیتزای نیوهاون یکی از مائدههای زمینی است. این پیتزا که در میان بومیها با نام «آپیتزا» شناخته میشود، از نانی برشته و نازک تشکیل شده است که رویه آن میتواند از ترکیب ساده گوجه، سیر و پارمزان تا ترکیب سفید رنگ آویشن، سیر، پنیر و صدف تغییر کند.
مطالب بیشتر بلاگ میورا: طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه
بزریلی ها هم یه پیتزای خاص با طعم عالی دارند که از ترکیب ژانبون، پنیر پیتزا، نخود سبز و ذرت تهیه میشه. اما این پیتزا یه تفاوت منحصر بفرد داره و اونم اضافه کردن مغز خرما به ترکیبات است! برزیلی ها همیشه دنیای پر از شگفتی با خلاقیت های جالب دارند و این پیتزا هم نمونه بارز از این کشور زیبا و جذاب است.
رستورانهای vip لاهیجان : مجموعه میورا
یکی از بهترین و خوشمزه ترین و معروف ترین پیتزاهای دنیا پیتزا «کاپریسیوسا» است. کاپریسیوسا به معنای دمدمی مزاج است. پیتزای کاپریسیوسا از محبوب ترین انواع پیتزا در دهه ۱۹۸۰ میلادی ایتالیا است و از آن زمان تاکنون همچنان طرفداران بسیاری داشته است. نام پیتزا کاپریسیوسا با ترکیب آن بسیار سازگار است. این پیتزا در حالتهای متفاوتی پخته میشود. ولی معمولاً ترکیبی از گوجهفرنگی ، پنیر موزارلا، قارچ، ژامبون، زیتون و گاهی تخم مرغ خرد شده است.
مطالب بیشتر در میورا: همه چیز دربارهی پیتزا!
در دهه ۴۰ میلادی پیتزا فروشی Uno در شیکاگو برای اولین بار deep dish pizza را درست کرد. این پیتزا مانند کیک پای بسیار ضخیم و پرمایه است. خود خمیر ضخامت کمی دارد و نازک است اما مواد روی پیتزا زیاد هستند. به همین دلیل این پیتزا احتیاج به زمان زیادی برای پختن دارد و اگر پنیر روی پیتزا قرار بگیرد در طول پخت آب می شود. به همین دلیل در این پیتزا مواد برعکس قرار داده می شوند. یعنی اول پنیر قرار می گیرد بعد گوشت و سبزیجات و سپس یک لایه سس گوجه فرنگی که به مواد کمک کند با ملایمت پخته شوند.
با کمک از: MOST POPULAR PIZZAS