همانطور که میدانید پیتزا غذایی است خوشمزه و معمولا دایرهای شکل که در فر پخته میشود. معمولاً روی آن را با سس گوجه فرنگی و پنیر میپوشانند؛ همچنین میتوان دیگر مواد دلخواه را هم روی نان اضافه کرد. امروز تصمیم گرفتیم در بلاگ میورا ۵ پیتزای جالب را به شما معرفی کنیم که احتمالا کمتر به گوشتان خورده است، این شما و این ۵ پیتزایی که نمیشناسید:
همچنین اگر دنبال بهترین رستوران های لاهیجان هستید، حتما این آدرس را چک کنید!
پیتزا در شهر ناپلی ایتالیا یک غذای محبوب است و برای همین سازمانی تحت عنوان انجم پیتزای ناپلی در این منطقه به حفظ اصالت این غذا می پردازد. از خصوصیات پیتزا ناپلی می توان به ضخامت دو میلی متری آن و طبخ در مدت زمان ۶۰ تا ۲۰ ثانیه روی اجاق سنگ و آتش چوب بلوط اشاره کرد.
موتزارلا، ریحان تازه و سیر از عنصر اضافی پیتزای ناپلی هستند.
در برزیل نوع عجیب و متفاوتی از پیتزا درست میشود که طرفداران خیلی زیادی دارد. پیتزای بومی برزیل با موادی همچون ژامبون، پنیر، ذرت، نخود سبز، و مغز خرما پر می شود.
مطالب جذاب میورا : ۱۰ نوع استیک که همه باید بشناسند!
این پیتزای جالب یک مدل پیتزای منطقه آلزاس فرانسه است و از خمیر پوسته ای با کرم خاصی از پیاز و گوشت خوک تشکیل شده و معمولا روی فر آجری پخته می شود. این پیتزا بی نهایت نازک و ترد است.
پیتزای برلوسکونی فنلاند از گوشت دودی گوزن، پنیر و پیاز قرمز تشکیل شده است. علت انتخاب این اسم علاقهی سیلویو برلوسکونی به آن است. این پیتزا جایزه مسابقهی بین المللی بهترین پیتزا را بدست آورده است.
با مطالب بیشتر کافه رستوران میورا همراه باشید : پیتزاهای ایتالیایی چه فرقی با پیتزاهای آمریکایی دارن؟!
این نوع پیتزا کره ای است. پیتزای بول گوگی حاوی گوشت گوساله، سس گوجه، پنیر، قارچ توفین، فلفل دلمه ای، و کیمچی است. این پیتزا طعمی شیرین و شور دارد.
خوشمزه تزین پیتزاهای لاهیجان رو کجا می شه پیدا کرد؟