این سس اسپانیایی بر پایهی گوجه فرنگی، فلفل دلمهی کبابی، پاپریکا و بادام درست میشود که تنوع شگفت انگیزی در سس پیتزا ایجاد میکند. روی پیتزایی که با این سس درست میشود معمولا مرغ، میگو یا سبزیجات قرار میدهند اما این سس بسیار خوشطعم است و تقریباً با هر چیزی بسیار عالی ترکیب میشود.
مواد لازم برای تهیه سس رومسکو:
روغن زیتون
نان تست خشک خرد شده
بادام یا فندق بدون پوست
سیر خرد شده
گوجه فرنگی نیم آب پز
فلفل دلمه ای کبابی
فلفل قرمز تازه
سرکه سفید
به یکی از بهترین رستوران های لاهیجان سر بزنید تا خوشمزه ترین سس های جالب پیتزا رو مزه کنید!
اگر پیتزا “هاوایی” را با ژامبون و آناناس دوست دارید، شاید اگر سس گوجه فرنگی را با یک سس سویا-میسو متنوع جایگزین کنید، بیشتر عاشق پیتزای خود شوید. فقط کافی است ۲ قاشق غذاخوری میسوی سفید را با ۱ قاشق غذاخوری سس سویا و ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوهای مخلوط کنید. مخلوط را روی نان پیتزا ریخته و در آن را با پنیر، ژامبون و آناناس پر کنید.
مواد لازم برای تهیه سس سویا-میسو:
سس سویا
رب میسو
شکر قهوهای
سیر تازه خرد شده
سویا
برگ گشنیز
یک چهارم فنجان سرکه بالزامیک را بجوشانید تا غلیظ و شربتی شود. آن را با قلممو روی پیتزای خود بزنید و با پنیر، قارچ، پیاز، سوسیس و سایر موارد پر کنید.
مواد لازم برای تهیه سس بالزامیک:
روغن زیتون خالص
سرکه بالزامیک
نمک و فلفل سیاه
چاشنیهای دلخواه (خردل، پیاز قرمزخردشده، سیر،سبزیجات معطر تازه و خشک، عسل یا شکر قهوهای)
سس چیلی تایلندی شیرین و تند یک پایهی عالی برای انواع پیتزاهای آسیایی محسوب میشود. آن را با مقدار زیادی سبزیجات و مرغ گریل شده ، توفو یا میگو میل کنید. حتی میتوانید پنیر را حذف کرده تا طعم تازه آن حفظ شود.
مواد لازم برای تهیه سس تند و شیرین تایلندی:
فلفل قرمز تند
سیر
سرکه سفید
شکر
با وجود انواع مختلفی از سسهای موجود، پیتزا با سس کاری یک انتخاب مناسب و راحت برای طول هفته و زمانی است که وقت کافی در اختیار ندارید. به خصوص وقتی با نان مخصوص سرو شود. سس کاری را روی نان پیتزا بپاشید و آن را با مرغ و پنیر و یا پنیر ویژه هندی میل کنید.
مواد لازم برای تهیه سس کاری:
کره
آب مرغ
آرد
پودر کاری
شیر
خامه صبحانه
نمک
سس آلفردو تقریبا شبیه به بشامل است اما با این تفاوت که به جای شیر از خامه و پنیر پارمسان استفاده میشود. این سس خوشمزه دارای طعم متفاوتیست که هم با گوشت و هم با مرغ و انواع کالباسها، بسیار خوشمزه میشود.
مواد لازم برای تهیه سس آلفردو:
خامهٔ غلیظ
کره
حبهٔ سیر
نمک و فلفل سیاه
سبزیجات (دلخواه)
پنیر پارمسان
این سس آرژانتینی ترکیبی از جعفری، پونه کوهی، سیر و روغن زیتون است. اگرچه به طور سنتی برای خوردن همراه گوشت و استیک از آن استفاده میشود، اما مطمئناً در ترکیب با طعم پیتزاها نیز خوشمزه است. سعی کنید پیتزا را با استیکهای ریز خرد شده میل کنید تا طعمی فوقالعاده خوشمزه را تجربه کنید.
مواد لازم برای سس تند و باربیکیو چیمچوری :
گشنیز تازه
جعفری تازه
سیر
پونه تازه
پیاز
لیمو تازه
فلفل سیاه و نمک
تکه های فلفل قرمز
روغن زیتون
سرکه سیب
سرآشپز ژان ژرژ این سس بسیار خوشمزه را با پایهی آسیایی و فرانسوی ساخت. این سس علاوه بر خوشمزه بودن، اقتصادی نیز است و در ترکیب با مرغ و ماهی، طعمی عالی خواهد داشت.
مواد لازم برای سس مایونز واسابی (Wasabi):
مایونز
واسابی
آب لیموترش تازه
سبزیجات
آب
علاوه بر تمام این ۲۰ نوع سس خوشمزه که معرفی شد و سسهای خوشمزه دیگری که وجود دارند، همیشه میتوانید با خلاقیت و هنر آشپزی، سسهای مور علاقه خود را نیز درست کنید. کافیست کمی خلاقیت داشته باشید و برای ترکیب مزههای مختلف شجاعت به خرج دهید!
سس مورد علاقه شما کدام بود؟ دوست دارید کدام سس به منوی میورا اضافه شود؟