اگر به رژیم غذایی مدیترانه ای علاقه دارید، از صبحانه اسپانیایی لذت خواهید برد. صبحانه اسپانیایی میورا رو امتحان کردید؟ یک صبحانه خیلی خوشمزه و جذاب برای شروع یک روز فوق العاده! اگر امتحانش نکردید حتما به میورا سر بزنید و این صبحانه رو در ویوی زیبای روف گاردن نوش جان کنید. امروز با مطلب جدید میورا همراه باشید تا چند صبحانه خیلی خوشمزه و رایج دیگر در اسپانیا رو باهم بشناسیم.
صبحانه سنتی اسپانیایی معمولا سبک است، اما با برخی از گزینههای صبحانه اسپانیایی نیز مقوی هستند.
مانند بسیاری از کشورهای جهان، صبحانه در اسپانیا می تواند کوچک، مفصل، شیرین یا شور باشد. همانطور که انتظار می رود، صبحانه سنتی اسپانیایی بسته به اینکه در خانه یا در بار یا رستوران میل می شود، متفاوت است.
صبحانه معمولی در این کشورشامل قهوه (کافه کان لچه یا کافه کورتادو) با مقداری شیرینی (چورو و کروسانت)، کوکی (ماریا گالتاس)، کیک (معمولاً بیزوچو)، نان برشته (انواع توستادا)، ساندویچ (بوکادیلو) ، یا املت سیب زمینی باشد. اگر دوست دارید با دیگر صبحانه های جذاب در اسپانیا آشنا شوید در ادامه مطلب جدید میورا با ما همراه باشید.
این آیتم یکی از بهترین وعده های سنتی در اسپانیا است.
در اسپانیایی به آن pan con tomate و در زبان کاتالانی pa amb tomàquet نیز گفته می شود.
پان کن تومات به معنای واقعی کلمه نان برشته شده با گوجه فرنگی تازه رنده شده با نمک و روغن زیتون پاشیده شده است. این غذا نه تنها برای صبحانه بلکه به عنوان یک میان وعده سنتی در طول روز مصرف می شود.
اگر در اسپانیا برای صبحانه تخم مرغ سرخ شده می خواهید، باید آن را فراموش کنید. تخم مرغ سرخ شده برخلاف بسیاری از کشورهای اروپایی، غذای سنتی اسپانیایی نیست. اما تورتیلای اسپانولا که با یک فنجان قهوه سرو می شود، یکی از معمولی ترین صبحانه های اسپانیایی در اسپانیا است.
تورتیلای اسپانیایی انرژی زا با پیاز و سیب زمینی کاراملی شده آرام پخته شده در روغن زیتون و تخم مرغ درست می شود.
تورتیلای دلچسب اسپانولا که به آن tortilla de patatas نیز می گویند، به صورت برش خورده یا فشرده شده سرو می شود.
Tortilla de Patatas در اسپانیا چیزی بیش از یک غذای صبحانه است. این غذای ملی اسپانیاست.
املت اسپانیایی برای صبحانه، برانچ، شام، به عنوان پیش غذا، غذای اصلی و غذای دورهمی سرو می شود.
تخم مرغ های شکسته معمولا در روغن زیتون سرخ می شوند و روی سیب زمینی سرخ کرده، چیپس و گوشت (چوریزو) قرار می گیرند. نمک و پاپریکا دودی به عنوان چاشنی این غذا استفاده می شود.
کروسانت یکی از غذاهای مورد علاقه در بسیاری از کشورها (فرانسه، ایتالیا، اتریش، پرتغال، اسپانیا، آرژانتین …) است. کروسان های برشته و داغ همراه با قهوه، شیر یا آب میوه تازه، یک صبحانه رایج در اسپانیا نیز محسوب می شود.
کروسان کلاسیک a la plancha con mermelada y mantequilla یکی از محبوب ترین کروسانت ها در اسپانیا است که در بسیاری از بارها و رستوران ها در سراسر اسپانیا سرو می شود.
علاوه بر کروسانهای کلاسیک، میتوانید شیرینیهای کوئرنوس را در اسپانیا پیدا کنید. کوئرنو اسپانیایی (به معنی شاخ) نوعی کروسان مخصوص است که با خامه پر شده است.
مطالب بستر در میورا : محبوب ترین قهوه های جهان را میشناسید؟
بیزوچو با قهوه یکی از معمولی ترین صبحانه های در اسپانیاست.
بیزوچوی اسپانیایی یک کیک اسفنجی سبک است که با پوست لیموی معطر اسپانیایی مزه دار شده است.
به یاد داشته باشید، کیک اسفنجی به طور سنتی برای صبحانه مصرف می شود. این کیک قهوه کلاسیک معمولا با قهوه در هر کافه ای در اسپانیا سرو می شود.
اگر به دنبال صبحانههای مقوی در اسپانیا هستید، احتمالاً دوست دارید یک بوکادیلو خوشمزه همراه با یک نوشیدنی (آبمیوه و/یا قهوه) بخورید.
بوکادیلو یک ساندویچ سنتی اسپانیایی است که با نان باگت درست می شود.
انواع مختلفی از بوکادیلو در اسپانیا وجود دارد: بوکادیلوهای املت، بوکادیلوهای گوشت سرد، بوکادیلوهای گیاهی، بوکادیلوهای تخم مرغی، بوکادیلوهای ماهی، بوکادیلوهای پنیری و حتی بوکادیلوهای شیرین.
بوکادیلوها به معنای واقعی کلمه در همه جای اسپانیا خورده می شوند: از بارهای اسپانیایی، تاپاس بارها، کافه تریاها و رستوران ها گرفته تا خانه های اسپانیایی.
مطالب بیشتر کافه رستوران میورا : پیتزا ایتالیایی محبوب و خوشمزه : انواع پیتزاهای ایتالیایی را بشناسید!
توریجاهای اسپانیایی تکه های نان سرخ شده شیرینی هستند که در شیر و با ادویه جات (معمولا دارچین) خیسانده می شوند.
توریجاها با پوست لیمو و میخک یا دارچین طعم دار می شوند.
مردم اسپانیا توریجاها را همراه با قهوه و نوشیدنی برای صبحانه میل می کنند.
با تشکر از سایت Travel Connector برای تکمیل این مطلب.