آیا با محبوب ترین و خوشمزه ترین برگرهای جهان آشنا هستید؟ امروز با مطلب جدید کافه رستوران میورا همراه باشید تا با خوشمزه ترین برگر ها آشنا شوید.
برگر رامن گونه ای منحصر به فرد از همبرگر است. این برگر از یک تکه گوشت تشکیل شده است که بین دو نان نودل رامن سرخ شده قرار می گیرد. گوشت آن معمولاً در سس شویو ریخته می شود و روی آن آرگولا و پیازچه می ریزند. این غذا توسط Keizo Shimamoto، یک وبلاگ نویس رامن، به جهان معرفی شد.
برگر رامن به قدری محبوب است که توسط مجله تایم به عنوان یکی از ۱۷ برگر تأثیرگذار که تا کنون ساخته شده، انتخاب شده است!
مطالب جذاب کافه رستوران میورا : ساندویچ خوشمزه ای به اسم همبرگر!
غذایی محبوب در بسیاری از رستورانها و کافهها در استرالیا. همبرگر استرالیایی اولین بار در دهه ۱۹۴۰ ظاهر شد، زمانی که چغندر در کنار پیاز، گوجهفرنگی، کاهو و گوشت به همبرگر اضافه شدند.
گنجاندن چغندر در محتویات همبرگر به این دلیل امکان پذیر بود که دو کارخانه کنسروسازی در دهه ۱۹۳۰ و ۱۹۴۰ افتتاح شدند. امروز، هنوز بحث داغی در مورد چغندر در برگر وجود دارد! برخی می گویند بسیار خوشمزه است، در حالی که برخی دیگر ادعا می کنند که این رفتار مضحک است!
محبوبیت همبرگر با چغندر در دهه ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ افزایش یافت، اما در دهه ۱۹۷۰، با افتتاح رستوران های زنجیره ای فست فود مانند مک دونالد و هانگری جکس، محبوبیت آن کم شد.
برای خرید خوشمزه ترین برگرهای لاهیجان به فروشگاه آنلاین میورا مراجعه فرمایید.
سهم ویسکانسین در دنیای همبرگرها کره برگر نامیده می شود. برای برخی، کره برگر یعنی وقتی که گوشت چرخ کرده با کره ترکیب شود. برای دیگران، زمانی است که نان برگر را کره میمالند و سپس برشته میکنند.
کره برگر یعنی باید به اندازه کافی کره وجود داشته باشد تا از گوشت بچکد! این کار معمولاً یک حوضچه کوچک از کره در بشقاب فرد تشکیل می دهد.
فریتا کوبانا نوعی همبرگر با منشأ کوبایی است. این برگر چیز بین دهه های ۱۹۳۰، ۱۹۴۰ و ۱۹۵۰ در هاوانا اختراع شد.
در اصل، این برگرها توسط فریتروس از غرفه های خود به نام پوستو به فروش می رسید.
همبرگرها با رول کوبایی، گوشت چرخ کرده، پیاز، چاشنی هایی مانند پاپریکا دودی (pimentón) و سیب زمینی ژولین درست می شدند. در سال ۱۹۶۲، رامون استویل وقتی غذاخوری کوچک خود را باز کرد، برگرها را به میامی آورد. امروزه El Rey De Las Fritas محبوبترین غذای فریتا در میامی است و فریتاس با سس گوجهفرنگی تند، گوشت چرخکرده، نان نرم، پیاز قرمز و سیبزمینی شور درست میشود.
مطالب مرتبط میورا : چگونه همبرگر خود را خوشمزه تر کنیم؟ چه چیزهایی میتوان به برگر اضافه کرد؟
همبرگر منحصر به فرد آمریکایی که به نام برگر گاومیش کوهان دار امریکایی شناخته می شود. نوعی همبرگر است که برای پخت آن از گوشت گاومیش آمریکای شمالی استفاده می کنند. این همبرگر اغلب بوفالو برگر نامیده می شود.
اگرچه این همبرگر نسبت به برگرهای معمولی کلسترول و چربی کمتری دارد، اما قیمت بالاتر گوشت گاومیش آن را به یک خوراکی خاص تبدیل کرده است.
برگر گاومیش معمولاً در داخل یک نان نرم قرار می گیرد و با مواد مختلف مانند پیاز، کاهو، برش های گوجه فرنگی، سالاد قرمز و پنیر چدار سرو می شود. اغلب در کنار آن سیب زمینی سرخ شده شیرین سرو می شود.
برگر پیاز اوکلاهاما با له کردن برش های نازک پیاز در گوشت گاو تهیه می شود. گوشت و پیاز با هم می پزند تا پیازها کاراملی و ترد شوند و گوشت نیز کاملا پخته شود. همبرگر معمولاً حاوی یک تکه پنیر آمریکایی، خیار شور و خردل یا سس مایونز است. همه مواد آن در داخل نان های نرم و پف دار برگر قرار می گیرند.
اعتقاد بر این است که این همبرگر در دهه ۱۹۲۰ و در دوران رکود اقتصادی اختراع شد، زمانی که پیاز بسیار ارزان بود و گوشت گران بود، بنابراین مردم شروع به اضافه کردن پیاز با له کردن آنها در گوشت با پشت کفگیر کردند.
چیلی برگر نوعی همبرگر است که از نان و گوشت تشکیل شده است. روی آن فلفل دلمه ای کن کارنه می ریزند. اگرچه فلفل قرمز را نیز می توان در کنار آن سرو کرد. همبرگر را در بعضی جاها به صورت باز سرو می کنند و اغلب روی آن پنیر و پیاز می ریزند، در حالی که سیب زمینی سرخ شده معمولاً به عنوان همراه آن سرو می شود.
اعتقاد بر این است که برگر چیلی در دهه ۱۹۲۰ توسط توماس ام دیفورست در لس آنجلس اختراع شد.
با کمک از سایت فوق العاده tasteatlas برای این مطلب