پیتزا پپرونی یکی از انواع پیتزاهای معروف و بسیار پرطرفدار در جهان است. این پیتزا همه جا مخصوصا در کشور خودمان هم طرفداران بسیاری دارد. این پیتزا با یک نوع سوسیس مخصوص تهیه می شود که پپرونی نام دارد و به همین دلیل با نام پیتزا پپرونی شناخته می شود. با بلاگ جدید رستوان میورا همراه باشید تا بیشتر درباره این پیتزا بدانید.
پیتزا پپرونی چیست؟ یک پیتزا ایتالیایی که همانطور که از نامش پیداست تند است. پپرونی در زبان ایتالیایی به معنای فلفلی است. طرز تهیه پیتزا خانگی با سوسیس پپرونی و سس مخصوص پیتزا پپرونی را در بلاگ جدید میورا بخوانید.
مطالب جالب میورا: پیتزاهای ایتالیایی چه فرقی با پیتزاهای آمریکایی دارن؟!
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته می توانید برای ۴ نفر پیتزا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم برای پپرونی
این مواد شامل پنیر پیتزا، سیر رنده شده، روغن زیتون، پنیر پارمسان، سس گوجه فرنگی و سوسیس پپرونی میشود. این پیتزا با وجود مخلفات کم بسیار خوشمزه و لذیذ است. برای تهیه پیتزا پپرونی فوری و خوشمزه میتوانید از خمیر پیتزای آماده استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: ۵ پیتزایی که نمیشناسید!
هر یک تکه مثلثی آن ۲۵۰ الی ۳۰۰ کالری دارد.
ابتدا باید مواد اولیه را آماده کنید. تا موقع چیدن مواد روی خمیر یا نان پیتزا سرعت عمل و نظم بیشتری داشته باشید. سوسیس پپرونی را حلقه حلقه و فلفل دلمه را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
خمیرمایه را با آب و شکر فعال کنید. به این صورت که آب ولرم را با شکر مخلوط کنید و سپس خمیر مایه را به آن اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا پف کند.
روغن و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و خمیر مایه فعال شده را به آن اضافه کنید.
آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد و نرم و لطیف شود.
اجازه دهید خمیر برای حدود دو ساعت در جای گرمی باقی بماند تا پف کند و حجم آن دو برابر شود.
بعد از دو ساعت خمیر را به کمک وردنه باز کرده و در ظرف مخصوص پیتزا که قبلا چرب کردهایم به صورت نازک پهن میکنیم.
اگر دنبال بهترین رستوران های لاهیجان هستید به میورا سر بزنید!
در این مرحله باید سس مخصوص پیتزا که روی خمیر یا نان پیتزا و زیر همه مواد ریخته میشود را آماده کنید.
ابتدا گوجهها را رنده کنید. سپس یک تابه مناسب روی شعله گاز بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید. پیاز را نگینی خرد کنید و تا روغن گرم شد به همراه دو حبه سیر که ریز خرد کردهاید در آن بریزید و تفت دهید. سپس گوجه رنده شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
حال پونه، شکر، آویشن، فلفل قرمز و سرکه را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. یک چهارم لیوان به آن آب اضافه کنید و چند لحظه زیر آن را زیاد کنید تا به اصطلاح قل بخورد. سپس شعله را کم کرده و بگذارید ۱۰ دقیقه بپزد و به غلظت مناسب برسد. غلظت مناسب برای این سس کمی رقیقتر از غلظت رب گوجه فرنگی آماده است. وقتی سس آماده شد آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
۲/۳ سس مخصوص را روی سطح خمیر پیتزا بمالید.
پنیر پیتزا و پارمزان را هم روی سطح خمیر بریزید. برای پیتزا پپرونی روی پپرونیها نباید پنیر ریخته شود پس همه پنیرها را روی خمیر پیتزا بریزید و برای روی پیتزا چیزی باقی نگذارید. اسلایسهای پپرونی را با دقت روی خمیر پیتزا بچینید و پیتزا را به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید.
مطالب بیشتر: ۲۰ نوع سس پیتزای مختلف!
وقتی روی پیتزا طلایی شد آن را از فر بیرون بیاورید. بعد از پخت پیتزا پونه کوهی یا همان اورگانو و در صورت تمایل تخم خشک فلفل قرمز را روی پیتزا بریزید. اجازه دهید پیتزا کمی سرد شود سپس آن را برش بزنید. در تهیه پیتزا پپرونی مخصوص از قارچ هم میتوانید استفاده کنید.
در آخر، اگر دنبال بهترین کافه رستوران لاهیجان هستید به میورا سر بزنید!