اگر عاشق انواع مختلف قهوه هستید و دوست دارید آنها را امتحان کنید با بلاگ میورا همراه باشید تا باهم طرز تهیه یکی از بهترین و محبوب ترین انواع قهوه را یاد بگیریم.
لاته ماکیاتو یک روش تهیه قهوه ایتالیایی و ترکیبی از شیرو قهوه است. این قهوه دارای یک یا دو شات قهوه اسپرسو همراه با یک لیوان شیر بخارزده و فوم شیر میباشد. این نوشیدنی نیازمند یک فنجان قهوه اسپرسو عالی و یک لیوان کف شیرغلیظ است.
در واقع کلمه Macchiato به معنی نشانهگذاری شده – لکه دار شده یا (marked) است و لاته هم در زبان ایتالیایی به معنای «شیر» است. ترکیب کلمه لاته ماکیاتو Latte Macchiato به معنی شیر لکه دار یا نقش داده شده با قهوه اسپرسوست.
شیر: ۲۲۰ میلیلیتر
قهوه اسپرسو: ۴۰ سی سی
پودر دارچین، انواع سیروپ، شکلات رنده شده یا سس کارامل برای تزیین
برای تهیه قهوه لاته ماکیاتو طبق مراحل زیر ادامه دهید:
۱. ابتدا ۲۲۰ میلی لیتر شیر را داغ کنید.
۲. شیر را به وسیله نازل بخار دستگاه اسپرسو کفدار کنید و یا به وسیله یک کفساز دستی معمولی رو شیر را کف دار کنید.
۳. لیوانی را که به این منظور تهیه کردهاید ابتدا گرم کنید (به عنوان مثال میتوانید با آب داغ آبکشی کنید) سپس شیر داغ کفدار را داخل آن بریزید.
۴. در این مرحله قهوه اسپرسو خود را آماده کنید و در حدود ۴۰ سی سی از آن را از وسط لیوان حاوی شیر به آرامی روی شیر بریزید.
اسپرسو از لایه کف شیر عبور میکند و به پایین مایع شیر میرسد و لیوان شما تبدیل به سه لایه (سه رنگ) میشود.
نوشیدنی قهوه کافه لاته را می توانید با پودر دارچین، شکلات و یا سس کارامل تزیین کرده و نوش جان کنید!