نوشیدنی های مختلفی در سراسر دنیا وجود دارد که هر کدام از آنها طعم و مزه منحصر به فرد خود را دارند. بعضی از این ها سرد و بعضی دیگر گرم سرو می شوند. همچنین نام بعضی از این ها در لیست عجیب ترین های جهان قرار دارد. امروز به مناسبت نزدیک شدن به افتتاحیه میورا لانژ، با بلاگ جدید رستوران میورا همراه باشید تا بیشتر درباره آنها بدانیم.
برای اطلاع از بهترین کافه های لاهیجان حتما به میورا و میورا لانژ سر بزنید!
در ادامه با میورا همراه باشید تا شما را با بعضی از جذاب ترین نوشیدنیهای جهان آشنا کنیم.
یکی از مواردی که گردشگران را به سواحل جمهوری دومینیکن می کشاند، امتحان کردن نوشیدنی عجیب و استثنایی ماماجوانا است. جالب است این خوراکی معروف در این کشور دستور تهیه ثابتی ندارد و هر منطقه ای دستور تهیه خاص خود را برای ان دارد. ماده اصلی که در ماماجوانا به کار برده می شود، پوست درختی بومی است که در این کشور برداشت می شود.
خوردن این نوع نوشیدنی در بین مردم ژاپن رواج دارد. بسیاری از افرادی که برای گردش و تفریح به این کشور سفر می کنند، طعم آن را امتحان می کنند.
اشک ماهی تُن یا چامچی نونمولجو (به زبان کره ای) معمولاً در رستوران های ژاپنی و مراکز تهیه غذاهای دریایی که با عنوان تُن خانه شناخته می شوند سرو می شود. و ترکیبی از مایع بدست آمده از چشم ماهی تُن و نوشیدنی سوجو است. ترکیب این دو به سوجو تبدیل می شود که شبیه ژله است و به سختی روان می شود.
مطالب بیشتر بلاگ مبورا: طرز تهیه سس مارینارا
می دونید بهترین کافه رستوران لاهیجان کجاست؟ حتما به میورا سر بزنید!
نوع خاصی از پرنده ها به نام Swiftlet در آسیا و اقیانوسیه زندگی می کنند که لانه های خوراکی می سازند. مردم آسیای شرقی از لانه این پرنده یک نوع سوپ خاص و نوشابه درست می کنند که از جمله خوراکی های گران قیمت به حساب می آیند.
این نوشابه طعم میوهای و بادامزمینی دارد. آنهایی که یک شیشه از این نوشیدنی را خوردند گفتهاند که دقیقا همان مزهی مربا و کره بادامزمینی را میدهد.
در سال ۲۰۱۷ شرکت کوکاکولا نوع جدیدی را روانهی بازار کرد. این نوشیدنی یک کوکاکولا مشکی ساده با طعم موسیر بود. این طعم برای شرق آسیاییها که بسیار سیر دوست دارند دلپذیر بود و فروش خوبی در این کشورها داشت.
بیشتر بخوانید: نوشیدنیهای گرم میورا، یه انتخاب عالی برای روزهای سرد پائیز و زمستون
یکی از محبوب ترین و عجیب ترین نوشابه های کشور بلغارستان و قفقاز، نوشیدنی بوزا است که از تخمیر آرد گندم بدست می آید و مزه ای ملس دارد.
بوزا حاوی مقادیر زیادی میکروارگانیسم است که دارای خاصیت پروبیوتیکی بوده که موجب بهبود عملکرد سیستم گوارشی می شود.
کاوا یک نوشیدنی بسیار مهم در مراسم و سنت های مردمان ساکن کشور فیجی است. از یک نوع فلفل قرمز سمی که در سراسر نقاط کشور می روید بدست می آید. گفته می شود کاوا از ۱۸ ترکیب متفاوت تشکیل شده که انسان را سرحال و شاداب می کند.
اگر دوست دارید یه نوشیدنی جذاب و متفاوت رو تجربه کنید به یکی از رستورانهای vip لاهیجان سر بزنید. میورا لانژ هم یه کافه خیلی متفاوت و جالب در طبقه چهارم مجموعه میوراست.