CAFE
کافه
ساعت کاری کافه میورا

انواع و اقسام قهوه را بشناسید
شما هم موقع انتخاب قهوه گیج می شوید و نمی دانید دقیقا هر کدام از اسامی نوشته شده در منوی نوشیدنی ها چه جور قهوه ای است؟ این راهنمای ساده، این اسامی و طرز تهیه هر کدام را به طور خلاصه به شما خواهد گفت تا دیگر در کافه سردرگم نباشید و بهترین انتخاب را انجام دهید.

قهوه بیرونبر باید چه ویژگی داشته باشد؟!
این سوال بسیاری از مشتریان و عاشقان قهوه است اما قسمتی از جواب آن پیش خود شماست! قبل از شروع بحث این نکته مهم را در پرانتز متذکر شویم: قهوه ها می توانند ترش، تلخ، شیرین، کاراملی و ... باشند. پس اگر قهوه ای را خریداری کردید و از طعم، عطر و ... آن، اصلا خوشتان نیامد بر پای بد بودن قهوه نگذارید ممکن است که آن قهوه با سلیقه شما سازگار نبوده، در این صورت بهتر است دانه ای دیگر را انتخاب کنید!

ویویی زیبا، محیطی امن با منویی جذاب
کافه میورا در بهترین نقطه شهر لاهیجان واقع شده و با ویوی بی نظیر استخر و کوه، لحظاتی لذت بخش را برای شما به ارمغان می آورد. باریستای مجرب و پرسنل ماهر میورا همیشه برای رضایت کامل شما مشتریان عزیز تلاش می کنند. منوی متنوع و بینظیر میورا را از دست ندهید!
TAKE AWAY
بیرون بر
قهوه ترک | Turkish coffee :
قهوه ترک روشی برای آماده سازی قهوه از دانه های آسیاب شده قهوه است. تفاوتی که قهوه ترک با قهوه های دیگر دارد در این است که پودر قهوه فیلتر نمی شود و به همان صورت داخل فنجان ریخته می شود
اسپرسو | Espresso :
برای تهیه اسپرسو، آب جوش با فشار زیاد از بین دانه های آسیاب شده قهوه عبور داده می شود و داخل فنجان کوچک ریخته می شود.
دابل اسپرسو | Double Espresso :
ابل اسپرسو یعنی دو شات اسپرسو در یک فنجان قهوه.
