از اونجایی که رستوران میورا توجه ویژهای به پیتزاهای پر طرفدارش داره، امروز تصمیم گرفتیم درباره یکی از محبوب ترین پیتزاهای میورای لاهیجان صحبت کنیم: پیتزا کالزونه. این پیتزای خوشمزه و جذاب از اولین روزهای طراحی منو، جای خاصی در منوی میورا داشت و هنوزم که هنوزه تعداد طرفدارهاش رو به افزایشه. با بلاگ جدید میورا همراه باشید تا با کالزونه بیشتر آشنا بشیم!
برای لذت بردن از طعم جذاب ترین پیتزا ها، به کافه رستوران میورا لاهیجان سر بزنید.
یک پیتزا کالزونه معمولی از خمیر نمکی تهیه میشود، در فر پخته می شود و با سالامی، ژامبون یا سبزیجات، موزارلا، ریکوتا و پنیر پارمزان یا پکورینو و گاها تخم مرغ پر میشود.
تنوع موادی که در پخت کالزونه به کار میرود ممکن است با توجه به مناطق مختلف، متفاوت باشد. اما اغلب تاپینگها معمولا مواد افزودنی رایج سایر پیتزاها هستند.
کالزونه یک پیتزای تاشوی ویژه است که در ایتالیا در تنور یا فر تهیه میشود. در آمریکا به آن پیتزای وارونه میگویند که با خمیرمایه تا شده درست میشود. منشا این پیتزا به شهر ناپل ایتالیا و قرن هجدهم برمیگردد.
بلاگ دیگر میورا: تفاوت پیتزاهای ایتالیایی با پیتزاهای آمریکایی!
کالزونه یک پیتزای پر ایتالیایی محسوب میشود و از غذاهای ویژه جنوب ایتالیاست. خمیر معمولا به صورت نیم دایره یا لوله تا شده پخته یا سرخ میشود.
این پیتزا تا حدی شبیه به استرومبولی است. تفاوت اصلی بین این دو این است که کالزونه هلالی شکل است اما استرومبولی استوانهایست. البته مواد داخل این دو غذا نیز با هم تفاوت دارند. در واقع تاپینگهای پیتزا کالزونه به جای اینکه رویش چیده شده باشند، درون آن قرار میگیرند و سپس پیتزا تا میشود و داخل فر میرود.
مشهورترین کالزونههای جهان “ناپلی” هستند که پر از پنیر ریکوتا، پنیر پروولون، سالامی خرد شده و پنیر پکورینو هستند. اما انواع مختلفی نیز وجود دارد که ممکن است حاوی گوجه فرنگی، موزارلا و ژامبون یا سبزیجات باشد.
بلاگهای دیگر: محبوب ترین پیتزاهای جهان!
کالزونه در ایتالیا گاها کوچکتر از بقیه مناطق جهان تهیه میشود. این پیتزا گاها حتی به شکل ساندویچ توسط فروشندگان خیابانی فروخته میشود، زیرا خوردن آن هنگام ایستادن یا راه رفتن آسان است.
انواع دیگر کالزونه که به شکل پیتزا است معمولاً با گوجه فرنگی و موزارلا پر می شوند. این نوع کالزونه اغلب در آپولیا ساخته می شود و به پانزروتی معروف است.
در باسیلیکاتا، انواع کالزونه به عنوان پاستیز با گوشت خوک (یا به ندرت ، گوشت بز) ، تخم مرغ و پنیر درست میشود.
مواد دیگری که ممکن است در کالزونه ایتالیا پیدا شود عبارت است از: پیاز (یا بعضی اوقات سبزیجات دیگر، مانند سیب زمینی یا کلم بروکلی)، آنچوی، زیتون، پنیر.
کالزونه در آمریکا معمولا از خمیر نمکی پیتزا و با گوشت، پنیر و سبزیجات تهیه میشود. خمیر کالزونه متشکل از آرد، مخمر، روغن زیتون، آب و نمک است. پس از ورز دادن فراوان، خمیر از مواد مورد نظر پد شده و یک طرف آن مهر و موم میشود.
پنیرهای مورد استفاده برای کالزونه آمریکایی معمولا ریکوتا، موزارلا، پارمسان، پروولون و موارد مشابه است.
در بعضی مناطق، درست قبل از سرو روی کالزونه مارینارا، پستو یا سسهای دست ساز میریزند. گاها نیز مخلوطی از سیر، روغن زیتون و جعفری روی آنها ریخته میشود.
پیتزا کالزونه میورا از خمیر، سس مارینارا، سس آیولی، سس پستو، ژامبون، چوریزو، پپرونی، سالامی، گوشت رست بیف، قارچ، فلفل دلمه، پنیر موتزارلا، پنیر میکس تشکیل شده و طعمی بسیار خوشمزه و کم نظیر را ارائه میکند.
این پیتزای خوشمزه طرفداران زیادی دارد و کسانی که آن را برای یک بار امتحان میکنند معمولا به مشتریهای دائم این پیتزا تبدیل میشوند.
تا حالا کالزونه را امتحان کردید؟ نظر شما درباره این پیتزای خوشمزه چیست؟
دنبال خوشمزه ترین پیتزا در لاهیجان هستید؟ میورا منتظر شماست