سس مارینارا یک نوع سس گوجه فرنگی است که با ترکیب گوجه و برخی ادویه جات و سبزیجات خوشمزه دیگر به راحتی پخته می شود. از این سس خوشمزه می توانید به عنوان چاشنی پیتزا، پاستا، ماکارونی و اسپاگتی یا هر غذای دیگری استفاده کنید. با بلاگ جدید کافه رستوران میورا همراه باشید تا طرز تهیه سس مارینارا را باهم یاد بگیریم.
ساده ترین مارینارا با گوجه فرنگی (خرد شده)ُ پیاز و سیر و فلفل و نمک تهیه میشود. پخت این سس ساده کمتر از ۳۰ دقیقه طول می کشد و به مدت ۵ روز در یخچال نگهداری می شود. می توانید این سس را حتی در فریزر نگه دارید و موقع نیاز از آن استفاده کنید!
اگر این سس خوشمزه را خودتان درست کنید مطمئنا دیگر از سس های آماده برای پیتزای خود استفاده نمی کنید، چون طعمی تاز و بسیار خوشمزه به پیتزای شما می دهد.
دنبال یه رستوران خاص در لاهیجان هستید؟ حتما به میورا سر بزنید
سس مارینارا در واقع یک سس گوجه فرنگی ساده با مواد اولیه و مورد نیاز بسیار محدود است. به طور کلی فقط گوجه فرنگی ، مواد معطر (پیاز / سیر) و برخی ادویه ها کافیست!
شاید از خود بپرسید ، تفاوت سس اسپاگتی و مارینارا چیست؟ تفاوت این دو در این است که مارینارا فقط گوجه فرنگی و چاشنی جات است در حالی که سس اسپاگتی حاوی مواد بیشتری مانند گوشت یا سایر سبزیجات می باشد.
همچنین بخوانید: ۵ پیتزایی که نمیشناسید!
گوجه فرنگی خاصیت اسیدی دارد (بسته به نوع آن) و گاهی اوقات ترش است. در نتیجه افزودن هویج خرد شده به این دستور العمل به شیرینی آن اضافه می کند و دیگر لزومی به ریختن شکر نیست. بسته به اینکه از چه نوع گوجه فرنگی استفاده می کنید ، ممکن است لازم باشد کمی سس خود را شیرین یا ترش تر کنید.
بهترین نوع سس مارینارا سسی است که از گوجه های سالم و اورگانیک تهیه شده باشد. مثلا تمام پیتزاهای رستوران میورا با سس دست ساز مارینارا و گوجه های اورگانیک و تازه تهیه می شود.
اگر گوجه فرنگی را با دست یا قاشق له کنید بهترین قوام را خواهد داشت.
میتوانید برای افزودن طعم، کدو سبز خرد شده یا حتی کرفس خرد شده را اضافه کنید. ترکیب شما می تواند حاوی: سیر، پیاز، جعفری، سس تند، فلفل تازه، کدوی خرد شده، فلفل دلمه، هویچ، کرفس ریز شده، رز ماری، پیازچه، اسفناج و انواع سبزیجات طعم دهنده دیگر باشد. انتخاب هر کدام ازین موارد به سلیقه و ذائقه شخصی شما بستگی دارد اما توجه کنید استفاده همزمان از همه آنها به مارینارا منتهی نمی شود! اما احتمالا یک سس خانگی جدید و خوشمزه دیگر خواهید داشت.
سس مارینارا فقط در ۳۰ دقیقه درست می شود!
این سس ۵ الی ۷ روز در یخچال می ماند و حتی میتوانید آن را فریز کنید و دیرتر نیز مورد استفاده قرار دهید!
ممنون از شما که با بلاگ امروز میورا هم همراه بودید. امیدواریم این سس خوشمزه را در خانه درست کنید و از آن لذت ببرید. اگر دوست داشتید یک مارینارای دست ساز خوشمزه را امتحان کنید، حتما به رستوران میورا سر بزنید.
اگر دنبال لیست بهترین رستوران های لاهیجان هستید، حتما رستوران میورا رو جز اولین ها خواهید دید!
منبع: Classic Marinara Sauce